Dam tot Damloop 22 september 2019


Ben jij klaar voor een sportieve uitdaging? Wil je onderdeel zijn van team Sport Helpt en samen met ons de 10 Engelse Mile lopen tijdens de Dam tot Damloop op 22 september 2019? Geef je dan snel op! Met jouw sportieve bijdrage kunnen we samen nóg meer droomontmoetingen realiseren en ernstig zieke kinderen even laten “vergeten” hoe ziek zij zijn!

Sport Helpt organiseert droomontmoetingen tussen (ernstig) zieke kinderen in het ziekenhuis, of in overleg op een alternatieve locatie, met (Olympische) topsporters van zijn of haar favoriete sport. Om het aantal droomontmoetingen en onze naamsbekendheid te vergroten hebben we jouw hulp nodig!

Dit jaar doet Stichting Sport Helpt namelijk mee met de Dam tot Damloop 2019! Super trots zijn wij op het feit dat wij dit jaar beschikken over 30 startbewijzen! De Dam tot Damloop is één van de grootste hardloopevenementen van Nederland, het parcours van 16,1 KM loopt van Amsterdam naar het altijd gezellige Zaandam.

Wat krijg je van ons?

  • Een startbewijs voor EUR 20,- voor de Dam tot Damloop 2019
  • Bevoorrechte startpositie: starten vóór de grote massa
  • Samen met je vrienden inschrijven voor de Dam tot Damloop
  • Lopen voor Stichting Sport Helpt en bijdragen aan een droomontmoeting
  • Een gratis hardloop shirt van Stichting Sport Helpt
  • Een gezellige teamfoto
  • De persoon die het meeste geld ophaalt krijgt van ons een gratis Group Training met 5 á 6 vrienden t.w.v. €100,- van The Bootcamp Club Amsterdam
  • Een persoonlijke startpagina om eerlijk en veilig je donaties te beheren

Wat vragen wij van jou?

Als tegenprestatie vragen we jou minimaal EUR 200,- aan sponsorgeld in te zamelen voor Stichting Sport Helpt. Het kost ons €50,- per persoon om tickets voor de Dam tot Damloop aan te schaffen. Mocht je dus, naast de kaartverkoop, een vrijwillige bijdrage willen leveren dan zijn we daar heel blij mee!

Zamel in via geef.nl
Maak eenvoudig je eigen actiepagina aan via www.geef.nl/nl/doel/stichting-sport-helpt/acties. Via deze pagina kun je makkelijk je eigen actie aanmaken en ervoor zorgen dat zoveel mogelijk mensen jouw doel steunen. Het opgehaalde bedrag komt rechtstreeks op de rekening van Stichting Sport Helpt te staan. Degene die het meeste geld ophaalt krijgt van ons een gratis grouptraining met 5 á 6 vrienden van The Bootcamp Club Amsterdam.

Lopen als individu?
Leuk dat je één van de 30 lopers van team Sport Helpt bent!

Lopen met een groep collega’s of vrienden?
Stel je een team samen? Superleuk! Het is zeker mogelijk om met je vrienden of collega’s een eigen team samen te stellen. Informeer voor meer informatie en de mogelijkheden naar margot@sporthelpt.nl en wij reserveren – indien mogelijk – het aantal startbewijzen voor jullie!

Klaar voor de start?                                          
YES! Daar zijn wij natuurlijk super blij mee. Samen lopen we een mooi bedrag bij elkaar voor nog meer droomontmoetingen! Inschrijven kan via het inschrijfformulier in het blauwe vlak.

Maak een sponsorpagina aan en deel jouw actie met je vrienden!
Inschrijven

*indien van toepassing
Maat T-shirt

** De aanvragen worden in volgorde van binnenkomst afgehandeld. Mocht je jouw deelname na inschrijving annuleren, dan zal jouw bijdrage in het inschrijfgeld als eenmalige donatie worden beschouwd. Dit geldt ook voor het ingezamelde sponsorbedrag. Het startbewijs is niet overdraagbaar. Stuur bij annulering een e-mail naar margot@sporthelpt.nl en wij proberen het startbewijs alsnog in te zetten. Stichting Sport Helpt bevestigt jouw deelname na inschrijving van het volledige formulier. Indien bevestigt ontvangen we graag per persoon eenmalig 20 euro inschrijfgeld. De overboeking maakt je inschrijving pas definitief. Tot slot bevestig ik hierbij dat ik mijn uiterste best ga doen om minimaal 200 euro op te halen voor nog meer droomontmoetingen in de toekomst.Twijfel je nog?
Geen probleem! Neem voor meer informatie contact op met margot@sporthelpt.nl en beslis later of je mee doet.